Resultaten voor meubelen stofferen

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     meubelen stofferen
 
Home Atelier CursusZo voor meubelstoffering, antiekrestauratie en lampenkappen.
Is een erkende meubelstoffeerderij met ruim 25 jaar ervaring in mooi en vakkundig stoffeerwerk. Wij geven onze curisten de mogelijkheid hun zelf meegebrachte meubelen, onder leiding van een deskundige meubelstoffeerder, te stofferen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!
Meubels opnieuw bekleden, Stofferen! YouTube.
Een moderne barok stoel stofferen Duration: 1505. Stof en Steen 4334, views. Een Zitting Stofferen, Vervangen Van Singelbanden En Schuimrubber Duration: 907. Stof en Steen 19600, views. Cursus meubelstofferen Duration: 457. Yves VAN CLEEMPUT 9107, views. Een eetkamerstoel met vaste zitting stofferen Duration: 1137.
Alles over meubelstoffeerderij Wimbert. Herstofferen van meubels. Geef je lievelingsstoel of bank een tweede kans.
Doe het zelf. Meubelstoffeerderij WIMBERT is een bedrijf dat zich bezighoudt met het stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Daarnaast wordt er veel aan projectstoffering gedaan voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren en instellingen. Er wordt ook samengewerkt met diverse ontwerpers.
Frank Schoten De stoffeerder.
Wilt u langskomen? Neem vooraf telefonisch contact op, dan staat u niet voor een gesloten deur. De wachttijd is ongeveer 2 maanden. DE STOFFEERDER stoffeert en renoveert al het voorkomende meubilair, van antiek en klassiek tot modern. 1054 WV Amsterdam.
Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw Voor al uw herstofferingen.
Wilt u uw meubel stofferen? Of denkt u eraan om uw meubels te herstofferen? Dan bent u bij meubelstoffeerderij Chris de Leeuw op het juiste adres. Wat zijn de beste verzorgingsproducten voor mijn meubels? Hoe gebruik ik de verzorgingsproducten? Zijn dit uw vragen? Lees snel verder. Wilt u uw favoriete stof op een meubel zien? Dat kan met onze stoffentool! Klik eenvoudig uw favoriete stof aan en visualiseer deze op de door u gekozen meubel! We verwelkomen u graag in. onze showroom in Culemborg. Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw. Bij Meubelstoffeerderij Chris de Leeuw bent u aan het juiste adres, wanneer uw meubelbekleding aan vernieuwing toe is. Dankzij lange ervaring in de meubelbranche, worden uw meubels op een vakkundige manier gestoffeerd. Naast het herstofferen van uw meubels, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van allerlei materialen. Zo hebben we een ruime keus aan meubelstoffen en leder. Ook zijn wij producent van enkele eiken zitmeubelen. Om duidelijk te maken hoe ons werk eruit ziet, hebben we speciaal een fotoserie op deze website geplaatst. Deze fotoserie treft u aan onder de link fotoalbum. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op! Chris de Leeuw Meubelen.
MOL GEURTS Meubelstoffeerderij, meubelmaker en stofferen MEUBELSTOFFEERDERIJ LIMBURG.
Zo vindt u de herstofferingen van meubelfabriek MOL GEURTS ook in Kreis Heinsberg, Selfkant, Gangelt en het Belgische Maasmechelen, Maaseik en Lanaken. Of het nu gaat om een stoel stofferen, een bank opnieuw bekleden meubelstoffeerder MOL GEURTS in Sittard is daarin uw specialist.
Meubelstoffeerderij Stofferen Meer Meubels stofferen is vakmanschap.
Eigen ontwerp meubelen. 1 2 3 4 5. Meubels stofferen is vakmanschap in combinatie met smaak. Wilt u dat we uw meubel stofferen met stof, leder of kunstleder? Een vrolijk stoffen dessin of een mooie kleur leder? Stofferen Meer heeft ervaring in het stofferen van alle soorten meubels.
Stofferen van meubels zelfdoen Tips van de meubelstoffeerder.
2 Comments on Zelf een meubel stofferen. 19 april, 2017 at 2324: Beantwoorden. Ik heb een vraag. Ik heb een oude salontafel die we niet meer gebruiken, nu had ik het idee om daar een bankje van te maken. Mijn enige opstakel is dat de poten vanuit het blad doorlopen, hoe kan ik dat het beste afwerken? Het zijn vierkanten poten die precies op de hoeken van het blad bevestigd zijn hoop dat mijn omschrijving duidelijk is, als ik vullingstof over het blad heen span hoe doe ik dat dan bij de hoeken? De poten kunnen niet van de tafel afgemonteerd worden. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen, alvast bedankt voor de eventuele tips! Ferry de Kok. 20 april, 2017 at 0924: Beantwoorden. Beetje lastig uit te leggen via de mail. Je zou is kunnen afkijken hoe dat bij een klassieke of door gestoffeerde stoel zit. Eigenlijk is dat het zelfde als met deze beschrijving. Hoeken kun je dan afwerken met sierspijkers. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Blijf op de hoogte van nieuwe reacties. Kijk op meubelen!
marjolein meubelstoffeerderij.
Als er sprake is van bekleden van maatwerk en zelf ontworpen meubels denk ik graag mee. Bij het stofferen worden hoogwaardige materialen gebruikt, zodat uw meubel er weer voor jaren tegenaan kan. Voor het restaureren, schilderen of emailleren van het frame wordt samengewerkt met andere vaklieden. Stofferen is mijn passie!

Contacteer ons